duminică, 6 noiembrie 2011

Cadem,ne ridicam si mergem mai departe.

 
Uneori suntem mai puternici decat credem, decat stim.
Viata te pune uneori in situatii limita, situatii in care numai gandul de a le infrunta te facea nu demult sa crezi ca nu e posibil sa treci peste.
Si totusi, cumva, pus fata in fata cu situatia, reusesti sa treci peste. Cu inima bandajata, sangerand de durere, mergi inainte.
Sunt situatii care te doboara si nu te poti ridica atat de repede. Ai nevoie de un timp al tau, un timp in care sa plangi pana nu mai ai lacrimi, un timp pentru a te vindeca. Apoi, te scuturi de tot si-ti continui drumul.
Nu e usor sa treci peste o mare durere, de fapt, cred ca e cel mai greu lucru la care suntem supusi noi oamenii. Nu e usor, dar nici imposibil!
Dorinta de a trai, de a merge mai departe trebuie sa fie mai mare decat cea de a renunta. In timp, rana se va cicatriza si durerea va disparea... va ramane o amintire care stii ca a durut, insa vei fi mandru ca ai invatat ceva. Vei fi mandru ca ai reusit.
Suntem oameni, e in regula sa urlam si sa plangem de durere atunci cand nu mai putem, e in regula sa ne ingaduim sa fim slabi uneori, insa e important ca atunci cand tragi linie sa vezi ce ai devenit, sa poti spune ca esti un om puternic, ca da, te-ai luptat cu viata!

8 comentarii:

  1. E greu sa te ridici, dar nu imposibil:)

    Multumesc de vizita:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da,asa este.Pot sa spun din propria experienta ca din august nimic nu a fost bine pentru mine,am simtit ca traiesc apocalipsa,azi o veste rea,maine alta...nu se mai opreau si totusi am mers mai departe deoarece viata merge inainte cu sau fara noi asa ca am face bine sa mergem si noi cu ea si sa nu ramanem in urma
    toate trec si din toate avem de invatat.
    Deci...ce avem de facut???cadem,ne ridicam si mergem mai departe...restul...e can-can!


    Iti multumesc ca ai rupt putin timp din viata ta ca sa ma citesti.
    Va doresc in continuare o seara minunata, plina de caldura si afectiune!

    Va pupa,
    Andreea ♥

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa-i nu este usor sa treci peste o mare problema si nici imposibil.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur ca ai reusit sa mergi mai departe:)

    Imi pare rau pentru tine si iti doresc toate cele bune!>:D<

    Cu placere, multumesc si eu!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. Trebuie sa fii tare orice ar fi. Chiar daca viata e uneori dura cu noi,nu sunt decat incercari spre drumul pe care incecam toti sa mergem. :)
    Te pup dulce

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc frumos!!!Daca as putea ti-as da un like la ce ai scris:)Da,toti incercam se ne facem un drum in viata,uneori intampinam necazuri,uneori bucurii dar trebuie sa fim puternici si sa mergem inainte deoarece viata e scurta si ar fii pacat sa o aruncam la gunoi>:D<

    RăspundețiȘtergere
  7. Fii tare! Viata merita traita,e darul nostru! pup

    RăspundețiȘtergere